In tweede provinciale B startten OG Vorselaar en Nijlen met een gelijkspel.OG Vorselaar was al in de 5' op achtervolgen aangewezen na een doelpunt van Daelman voor Sint-Jozef. Van der Schoot zorgde in de 70' voor de gelijkmaker. Even later strandde zijn winninggoal op de lat. Nijlen en Oelegem speelden 2-2 gelijk. De wedstrijd kende een ongelooflijk slot met drie doelpunten in 5 minuten tijd. Mertens kon pas in de 89' gelijk stellen (1-1). Toen Speltinckx in de 91' dacht de winninggoal te scoren ging het voor Nijlen toch nog mis. Segers maakte voor Oelegem laat in de blessuretijd nog 2-2.[b]Wedstrijdverslag OG Vorselaar-St.-Jozef fase per fase door Tjen Marien/ OG Vorselaar.[/b] [i] De wedstrijd was nog niet goed bezig of OGV moest al in de achtervoplging.'4; Hoekschop vanop links op halve hoogte, OGV verdedigers niet goed bij de les, Daeleman mag tussen 2 man komen en simpel binnen duwen 0 - 1.'36; Olieslagers op rechts over 2 tegestanders knappe voorzet, Lembrechts mist unieke kans.'44; Piron zet Lembrechts bloot voor de goal, Lembrechts laat voor de 2e keer de kans liggen om langszij te komen.'77; De sterk ingevallen Ruud Leys zet voor. Sint Jozef verdediging ontzet slecht. Yves Van Der Schoot komt in balbezit net binnen de 16 m, draaien en uithalen Bal wijkt onderweg nog af en gaat binnen 1 - 1.''75 OGV doelman Robin Verschueren voorkomt met een mirakuleuze redding de 1 - 2.'85 Snelle OGV aanval via Verachtert bij Yves Van der Schoot die nog net op doel kan schieten, doelman Thomassen duwt met een beenveeg de bal nog net op de dwarsligger [b]Conclusie[/b]Meer dan 70% balbezit voor OGV, dat hieruit 3 kansen creëert en slechts 1 maal scoort.De meer dan verdiende 3 punter tegen een matig Sint Jozef kwam er dus niet.Wil OGV dit jaar van boven meedraaien, dan moet er tegen dit soort ploegen gewonnen worden.Zo simpel is dat, jammer maar helaas. Volgende week wacht de aartsmoeilijke verplaatsing naar de buren van Vosselaar.[/i]